Doorgaan naar artikel
Blijven leren

Blijven leren

on

Als je in de kapperswereld werkt, weet je dat geen twee dagen – of kapsels – ooit hetzelfde zijn. Het vak verandert continu, met nieuwe stijlen die opkomen en oude die terugkeren, soms met een moderne twist. Maar hoe blijf je bij in een branche die altijd in beweging is? Het antwoord is simpel: nooit stoppen met leren. 

Trends komen en gaan

Weet je de enorme golf van pastelkleurige haartrends nog? Of de dagen dat iedereen de Rachel-cut wilde? Trends in de kapperswereld zijn als het weer: voortdurend in verandering. Door op de hoogte te blijven van educatieve content, workshops en cursussen, kun je de nieuwste trends niet alleen bijbenen maar ook meesterlijk uitvoeren. 

Word een productgoeroe

We hebben allemaal die ene klant gehad die vroeg naar het nieuwste product dat ze online zagen. Door continu te leren, kun je niet alleen al hun vragen beantwoorden, maar ook producten aanbevelen die perfect bij hun haarbehoeften passen. Door onze educatiecursussen van Lisap, Dandy of DCM bieden we je toegang tot de nieuwste producten en inzichten in hoe deze het beste te gebruiken, waardoor jij de go-to expert wordt voor al je klanten.

Klanttevredenheid = klantbehoud

Klanten willen zich speciaal voelen en weten dat ze in goede handen zijn. Als jij altijd net dat beetje extra kennis hebt, van de nieuwste kleurtechnieken tot de beste verzorgingsproducten, dan zullen je klanten dat merken – en waarderen. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en, uiteindelijk, tot meer klanten die blijven terugkomen.

Netwerken en inspiratie

Cursussen en workshops zijn perfecte plekken om andere professionals in je vakgebied te ontmoeten. Dit kan leiden tot nieuwe vriendschappen, inspirerende samenwerkingen of zelfs kansen om je carrière verder te ontwikkelen. Plus, niets werkt zo inspirerend als zien hoe anderen dezelfde passie delen voor haar en styling.

  Related Posts

  De haar- en producttrends van 2024
  March 25, 2024
  De haar- en producttrends van 2024

  Blijf op de hoogte van de laatste trends in haarverzorging en styling. In 2024 zien we een boeiende mix van...

  Lees verder
  Drawer Title
  Wil je kortingscodes, aanbiedingen en informatie over exclusieve producten ontvangen?

  Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en we houden je als eerste op de hoogte.

  vergelijkbare producten