Doorgaan naar artikel
De haar- en producttrends van 2024

De haar- en producttrends van 2024

on

Blijf op de hoogte van de laatste trends in haarverzorging en styling. In 2024 zien we een boeiende mix van innovatie, duurzaamheid, en personalisatie de voorgrond nemen. Wij staan klaar om je te ondersteunen met de nieuwste producten en technieken. 

Groene producten in de spotlight

Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een noodzaak. Klanten vragen steeds vaker naar eco-vriendelijke producten die niet alleen goed zijn voor hun haar, maar ook voor de planeet. In 2024 zien we een sterke voorkeur voor producten met natuurlijke ingrediënten, recyclebare verpakkingen, en merken die zich inzetten voor een groenere wereld. Hairmall biedt een uitgebreid assortiment aan duurzame haarverzorgingslijnen die aansluiten bij deze groene trend.

Geavanceerde haarverzorgingstools

Technologie blijft de hair & beauty industrie revolutioneren. Van high-tech haardrogers die schade minimaliseren tot slimme stijltangen die zich aanpassen aan het haartype van de klant, deze tools stellen stylisten in staat om topresultaten te behalen met minder schade aan het haar. 

Op maat gemaakte haarverzorging

In 2024 draait alles om personalisatie. Klanten zoeken naar producten en behandelingen die specifiek zijn afgestemd op hun unieke haartype en -behoeften. Merken die op maat gemaakte shampoos, conditioners, en behandelingen aanbieden, winnen terrein. Hairmall speelt in op deze trend door een breed scala aan personaliseerbare haarverzorgingsopties te bieden, van kleurspecifieke producten tot diep voedende behandelingen voor verschillende haartypes.

De opkomst van mannenverzorging

De markt voor mannenhaarverzorging en -styling ziet een ongekende groei. In 2024 richten we ons niet alleen op basishaarverzorging, maar ook op specifieke behandelingen en stylingproducten ontworpen voor mannen. Of het nu gaat om baardoliën, verdikkende shampoos, of stylingpomades, de Dandy lijn heeft alles wat de moderne man nodig heeft om zijn look te verzorgen en te definiëren.

Kleur, kleur en nog eens kleur

Dit jaar zien we een explosie van kleur in de salon. Van pasteltinten tot neonaccenten, klanten zijn op zoek naar manieren om zich uit te drukken via hun haar. Professionele kleurlijnen bieden nu een breder scala aan langdurige, levendige kleuren die minder schadelijk zijn voor het haar. Bij Hairmall vind je de nieuwste kleurproducten die je klanten helpen op te vallen. Bekijk hier de permanente kleuring van Lisap.

Conclusie

2024 belooft een spannend jaar te worden voor haarprofessionals, met volop kansen om te innoveren, personaliseren, en verduurzamen. Bij Hairmall zijn we toegewijd om je te voorzien van de producten en tools die je nodig hebt om voorop te blijven lopen in de branche. Ontdek vandaag nog ons assortiment!

  Related Posts

  Blijven leren
  March 28, 2024
  Blijven leren

  Als je in de kapperswereld werkt, weet je dat geen twee dagen – of kapsels – ooit hetzelfde...

  Lees verder
  Drawer Title
  Wil je kortingscodes, aanbiedingen en informatie over exclusieve producten ontvangen?

  Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en we houden je als eerste op de hoogte.

  vergelijkbare producten